Dell SonicPoint Sorozatú Wireless AP

by Chemege
Hits: 2067
wireless
Nagyszerű vezeték nélküli teljesítmény

A SonicPoint Sorozat modelljei — SonicPoint ACe, SonicPoint ACi és a SonicPoint N2 — nagy sebességű vezeték nélküli hozzáférést, nagy hatótávolságot és jelerősséget biztosítanak felhasználóinak. Az IEEE 802.11a/b/g/n/ac szabványok lehetővé teszik olyan nagy sávszélességet igénylő applikációk zökkenőmentes adatforgalmát mint a HD videó és a hang alapú kapcsolatok.

comprehensive_security
Átfogó biztonság.

A SonicPoint és a Dell SonicWALL next-generation tűzfalak egyidejű használatával biztonságos vezeték nélküli hálózatok alakíthatók ki, melyek átfogó védelmet nyújtanak mind kábeles mind  kábel nélküli hálózati környezetben. A rosszindulatú programok és más kéretlen alkalmazások ellen hatékony megoldást kínál a Deep Packet Inspection technológia mely minden minden vezeték nélküli adatcsomagot átvizsgál és elemez. 

easy_setup
Egyszerű telepítés.

SonicPoint AP-k egyszerűen telepíthetők már meglévő vagy újonnan épített hálózatokhoz egyaránt. A Dell SonicWALL SuperMassive, E-Class NSA, NSA és TZ Sorozat tűzfalai rendelkeznek egy vezeték nélküli eszközvezérlővel, mely automatikusan felismeri és beállítja a SonicPoints eszközöket a hálózaton. 


Központi vezérlés.

A SonicPoint vezeték nélküli eszközeit a Dell SonicWALL tűzfalak felületéről központilag irányíthatja, így a felügyelettel járó költségek egyszerűen csökkenthetők.

 low_tco